Diţescu recidivează! O femeie a decedat, rudele îl ameninţă cu moartea!

Medicul Damian Diţescu face noi victime. O altă pacientă a medicului ginecolog a decedat aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Marinela Căldăraru, în vârstă de 30 de ani, a murit aseară după o întrerupere de sarcină efectuată de medicul Diţescu. Cert este că cei peste 50 de romi care aşteptau pe holurile spitalului ameninţă că medicul va plăti. Să se mute din ţară că de noi nu scapă, ameninţă rudele femeii.

Marinela Căldăraru avea 30 de ani şi locuia în Târgu-Cărbuneşti. Avea doi copii minori şi era însărcinată în trei luni. Femeia făcea tratament pentru a putea duce sarcina la bun sfârşit. La începutul acestei săptămâni s-a internat la Spitalul din Novaci la medicul Damian Diţescu şi pentru că era o sarcină cu probleme, medicul a decis să-i facă întrerupere. Pe masa de operaţie au apărut complicaţii şi starea pacientei s-a înrăutăţit brusc. Diţescu a decis să-şi trimită pacienta la un alt spital. Marinela a fost transportată în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Medicul Jeana Prejbeanu a declarat aseară că femeia de 30 de ani a fost luată de la Novaci în comă. Rudele îl acuză pe Diţescu de nenorocirea tinerei. ”Diţescu a cerut bani mulţi să aibă grijă de ea şi ne-a promis că o ajută să ducă sarcina până la final. A ţinut-o în spital degeaba atâtea zile şi nu i-a făcut nimic. A lăsat-o până în ultimul moment ca să nu o mai poată salva nimeni“, spun rudele femeii.

În zadar

Mariana Căldăraru a fost băgată direct în sala de operaţie unde o echipă formată din şase medici au încercat în zadar să-i salveze viaţa. După două ore, medicii de la Târgu-Jiu au constat decesul. ”Femeia a venit în stare de comă profundă la noi. Cred că totul s-a terminat pe masa de operaţie de la Novaci. La noi au intervenit patru medici ginecologi, un chirurg şi un anestezist. Au încercat să-i salveze viaţa, dar nu s-a putut. A ajuns la noi în ultimul moment. Am înţeles că s-a întâmplat ceva pe masa de operaţie de la Novaci. Au solicitat atunci SMURD şi elicopter să o trimită la Bucureşti, însă a ajuns la noi. E pacienta domnului Diţescu. Nu ştim ce s-a întâmplat acolo, dar necropsia va face lumină în acest caz”, a declarat Vasile Stănculete directorul Spitalului Judeţean de urgenţă din Târgu-Jiu.

Jale calmată cu mascaţii

Vestea morţii femei a încins spiritele pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, unde aproximativ 50 de cetăţeni de etnie romă au sperat până în ultimul moment. Vestea morţii ei a căzut ca un trăsnet asupra lor. Mai multe persoane au leşinat şi a fost nevoie de intervenţia firmelor de pază şi a mascaţilor pentru a calma spiritele. Romii sunt decişi să-şi facă dreptate şi medicul Diţescu să plătească. ”E un criminal. A lăsat doi copii fără mama. A cerut bani mulţi şi nu a salvat nici copilul şi nici pe ea. Este un criminal. Să se mute din ţara asta. Trebuie să plătească pentru ce a făcut. A omorât o femeie şi dacă nimeni nu ia măsuri o să-şi primească pedeapsa. O are pe conştiinţă. Să plece din ţară că de noi nu scapă”, spunea o rudă.

COLEGIUL MEDICILOR=ZERO

Damian Diţescu a fost cercetat la sfârşitul anului trecut pentru neglijenţă în serviciu, după ce două mame l-au acuzat de moartea bebeluşilor. Colegiul Medicilor i-a aplicat atunci lui Diţescu un avertisment.

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: