Doborâţi bannerele!!

Campania „Jos bannerele“ iniţiată de Pandurul şi Gorj Tv continuă! Chiar dacă unii dintre politicieni au traşi de mânecă şi-şi ia bannerele, nu au făcut acest lucru.  Politicienii au uitat să se întoarcă pe unde au trecut în campania electorală. Astfel, în mai multe localităţi din judeţ chipurile candidaţilor la preşedinţia ţării încă mai sunt pe stâlpi.

În comuna Dăneşti oamenii nu vor uita curând candidaţii la alegerile prezidenţiale din toamna anului trecut întrucât bannerele vor fi date jos la vară. „Vremea rea este motivul pentru care bannerele încă mai sunt pe stâlpi. Imediat ce va trece perioada rece le vom da jos. Ţin să menţionez că sunt bannere de la toate partidele nu numai de la cel pe care eu îl reprezint (PDL)“, spune primarul comunei Dăneşti.

Localnicii s-au văzut nevoiţi să dezlipească singuri afişele electorale de pe garduri şi spun că ar da jos şi bannerele dacă ar putea  pentru a nu-şi mai aminti de fiecare dată când le privesc de sărăcia în care trăiesc „Aşa s-a întâmplat de fiecare dată când au fost alegeri, au lipit pe toate gardurile şi pe toţi stâlpii afişe şi apoi au uitat să le mai dea jos, la câţi bani au cheltuit ca să le facă e normal să le pare rău să le dea jos acum“, spune Gheorghe Lupulescu, un localnic.

Situaţie asemănătoare  este şi la Curtişoara. Campania „Jos bannerele“ va continua şi în perioada următoare.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: