Doi adolescenţi s-au dus la şcoală... să fure

Doi adolescenţi sunt cercetaţi în stare de libertate, după ce au fost identificaţi ca fiind autorii unui furt dintr-o şcoală din Târgu Cărbuneşti. Cei doi au furat din şcoală echipament sportiv evaluat la 2.700 de lei.

În după-amiaza zilei 5 iulie, orele 13:30, Poliţia oraşului Tg-Cărbuneşti a fost sesizată de administratorul unei şcoli din localitate, despre faptul că, la aceeaşi dată, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în magazia de materiale sportive din incinta unităţii de învăţământ, iar de aici au sustras echipament şi articole sportive.

Din primele cercetări efectuate la faţă locului, s-a constatat că furtul a fost comis în perioada 14.06-05.07.2010, suspecţii pătrunzând  prin efracţie în magazia de materiale. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt doi minori C.A, de 15 ani, din municipiul Tg-Jiu şi P.F., de 15 ani, din Tg-Cărbuneşti.

Bunurile, evaluate la suma de 2.700 lei, au fost recuperate de la suspecţi şi urmează să fie restituite de către poliţişti, unităţii de învăţământ.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: