Doi bărbaţi, acuzaţi de violarea unei minore

O tânără de 15 ani din localitatea Drăguţeşti susţine că în noaptea zilei de luni spre marţi a fost victima unui viol. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii gorjeni se pare că minora a fost ademenită de doi bărbaţi din municipiul Târgu Jiu care i-au promis că o conduc la domiciliu însă au dus-o într-o pădure din localitatea Câlnic unde au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale. Ieri, cei doi suspecţi au fost prezentaţi Parchetului Local cu propunerea de arestare preventivă.

Minora a fost racolată de pe stradă de doi bărbaţi din municipiul Târgu Jiu în vârstă de 28, respectiv 53 de ani. Aceştia i-au spus tinerei că o vor duce la domiciliul ei din localitatea Drăguţeşti însă nu a fost aşa. Odată urcată în maşină, târgujienii au dus-o pe fată într-o pădure din localitatea Câlnic unde au întreţinut cu ea raporturi sexuale iar apoi au condus-o acasă. Tatăl fetei a sesizat ulterior poliţia susţinând că fiica lui a fost victima unui viol. „Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat că fiica sa în vârstă de 15 ani a fost victima unui viol comis de doi bărbaţi necunoscuţi. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, au fost identificaţi cei doi suspecţi, ambii domiciliaţi în municipiul Târgu Jiu în vârstă de 28, respectiv 53 de ani. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi în baza unei ordonanţe de reţinere şi i-au prezentat Parchetului cu propuneri legale pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi ieri Parchetului Local cu propunerea de arestare preventivă iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi târgujieni riscă să petreacă după gratii până la 18 ani.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: