Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi candidaţi pe un post la Direcţia Agricolă

Angajaţii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală se “luptă” astăzi pentru a-şi păstra locul de muncă. Aproximativ câte două persoane candidează pe un post. O parte dintre salariaţii ale căror posturi vor fi restructurate au ales să treacă în şomaj fără a mai participa la examen.

Angajaţii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj susţin astăzi examen pentru a-şi păstra locurile de muncă, în urma disponibilizărilor prevăzute în noua organigramă. Un număr de 29 de persoane candidează pentru 15 posturi publice. Numărul persoanelor care vor rămâne fără serviciu este mult mai mare deoarece o parte dintre salariaţii DADR Gorj au ales să treacă în şomaj fără a mai participa la examen. “Examenul a fost organizat de către minister şi va avea loc la ora 12,00, la nivelul tuturor direcţiilor agricole din ţară. Vor fi mai multe variante de subiecte dintre care se va extrage una. Comisia de examen a fost stabilită prin ordin al ministrului şi este formată din trei persoane: preşedinte-Sica Munteanu, consilier superior în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Gorj, Petre Roşoiu, reprezentantul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj şi Anuţa Tivig, consilier superior în cadrul Compartimentului Dezvoltare Rurală”, a declarat Virgil Drăguşin directorul adjunct al DADR Gorj. În această după-amiază, candidaţii vor susţine proba teoretică în amfiteatrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi”. Rezultatele se vor afişa pe data de 26 august, urmând ca a doua zi să aibă loc interviul. Rezultatele finale vor fi anunţate pe data de 30 august. “Candidaţii care nu vor promova examenul cât şi ceilalţi colegii ai noştri care nu au participat la procesul de selecţie, ca urmare al reducerii numărului de posturi, vor fi trecuţi în şomaj”, a mai precizat Virgil Drăguşin.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: