Doi directori, eliminaţi din conducerea DSP Gorj

E oficial! Cătălin Manciu şi Nicolae Dineaţă nu mai ocupă funcţii de conducere la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Posturile pe care cei doi le ocupau în cadrul unităţii, cea de director medical respectiv director de control în sănătate, au fost desfiinţate.

Directorul DSP Gorj, Marius Boeriu, a anunţat ieri că zvonurile cum că din cele cinci posturi de conducere de la nivelul unităţii vor mai rămâne trei s-au adeverit. „În urmă cu două zile a venit de la Minister noua organigramă. Două dintre posturile de conducere au fost desfiinţate este vorba de cea de director medical şi director de control în sănătate”, a precizat Marius Boeriu, directorul DSP Gorj.

Cătălin Manciu: „Este criză şi înţelegem perfect situaţia”

Cătălin Manciu şi Nicolae Dineaţă sunt cei care nu mai ocupă acum funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. „Cătălin Manciu a ocupat funcţia de director medical, iar Nicolae Dineaţă pe cea de director în control în sănătate publică, cei doi au revenit pe funcţiile pe care le ocupau înainte respectiv de medic în cadrul Direcţiei“, a adăugat Marius Boeriu.

Cei doi foşti directori spun că se aşteptau să se întâmple acest lucru şi nu sunt deranjaţi foarte tare de situaţie întrucât diferenţa dintre salariu de director şi cel de simplu medic este una mică. „Este criză şi înţelegem perfect situaţia, dacă aşa a fost să fie nu ne putem opune noi. Am revenit la funcţia pe care o deţineam înainte cea de medic”, a spus fostul director medical Cătălin Manciu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: