Doi elevi au dat o spargere la grădiniţă

Doi copii de 10 şi 13 ani au fost identificaţi de poliţişti ca fiind autorii unei spargeri date la grădiniţa din localitate, de unde au furat un laptop. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate fiind restituit părţii vătămate.

În data de 9 decembrie a.c., orele 18:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi telefonic despre faptul că autori necunoscuţi au pătruns în incinta unei grădiniţe de pe raza oraşului Turceni de unde au sustras un laptop. Cu ocazia deplasării la faţa locului, echipa operativă, a constatat faptul că autorii au pătruns incinta grădiniţei prin forţarea unei uşi din PVC, iar dintr-o sală de curs au  sustras un laptop, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 2.200 lei.

În cursul zilei de ieri, 12 decembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi autorii faptei, L.G., de 13 ani, şi B.G., de 10 ani, ambii din oraşul Turceni, judeţul Gorj. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (A.A.)

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: