Stoican a testat un fost jucător de la Petrolul

Camerunezul Steve Beleck, pus recent pe liber de cei de la Petrolul, a fost testat de antrenorul Flavius Stoican în ultimele meciuri amicale. Atacantul de 27 de ani a evoluat atât la jocul cu CSO Filiaşi de la Târgu Jiu, cât şi în cel cu CSM Slatina de la Rovinari.

În cele două amicale programate în ultima săptămână de pregătire, antrenorul Flavius Stoican l-a folosit și pe atacantul de 27 de ani Steve Beleck, camerunez care în prima parte a campionatului a jucat la Petrolul Ploiești. Acesta a prins doar patru meciuri în Liga 2, fără să marcheze, iar cei de la Petrolul au renunţat la el în această iarnă.

Steve Beleck şi-a trecut numele pe lista marcatorilor din amicalul cu CSO Filiaşi, scor 3-2, alături de Paul Mitrică și Robert Dănescu de la Filiaşi, cel care a reuşit un autogol ce a adus victoria celor de la ACS Viitorul. Antrenorul Flavius Stoican spunea, la încheierea pregătirii centralizate, că ar mai dori unul sau doi jucători. „Rămâne de văzut dacă putem să mai aducem unul sau doi jucători, pentru că mai avem nevoie. E clar că ne trebuie, se pot întâmpla multe, pot apărea accidentări şi pot apărea suspendări, şi atunci chiar aş avea nevoie de un lot competitiv, ceea ce ar însemna că două trei transferuri ar fi ideale. Dar rămâne să vedem dacă se încadrează în bugetul nostru. Aştept să vedem dacă se mai poate realiza un transfer sau două, pentru că este nevoie”, a spus Stoican la Radio Infinit, dezamăgit că a ratat transferul lui Cioinac: „Faptul că Cioinac a ajuns la ASU Poli a fost o dezamăgire pentru mine, pentru că nu a putut face parte din lotul nostru. Cioinac este un jucător pe care eu m-am bazat foarte tare în cele două sezoane cât am activat la Poli Iaşi, este un jucător de Liga 1, un jucător care a intrat în play-off, un jucător foarte, foarte valoros dar şi foarte util pentru că acoperea două posturi”.

Cătălin Pîrvulescu, Alin Buleică și Alin Țegle sunt cele trei achiziții făcute de ACS Viitorul Târgu Jiu  în această iarnă, toți trei venind de la Turris Oltul, echipă care s-a desfiinţat recent.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: