Remiză la primul amical susţinut de Gilortul Târgu Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a susţinut primul joc de pregătire la doar o săptămână de la reunirea lotului. Elevii lui Florin Popete au remizat în amicalul disputat la Rovinari, cu Jiul Petroșani, scor  2-2, după ce la pauză au condus cu 2-1.

Gilortul s-a reunit doar de o săptămână, dar antrenorul Florin Popete a şi programat un prim meci amical. Gorjenii din Liga 3 au întâlnit colega de serie din judeţul vecin, Jiul Petroşani. După o săptămână de antrenamente, jocul nu a putut fi unul relevant, fiind doar o parte a pregătirii. Ambele goluri ale formației gorjene au fost reușite de Robert Bubuioc.

La prima reuşită a Gilortului, fostul pandur Dănăricu a trimis o minge peste apărarea petroșăneană și Bubuioc a deschis scorul cu un lob peste portarul Jiului. Adversarii au egalat prin Mazilu, în urma unui contraatac pe flancul drept, dar gorjenii au intrat în avantaj la pauză după un spectaculos un-doi între Bubuioc și Roncea. În partea a doua a jocului Mărmăneanu a egalat cu un șut la colțul scurt.

Cu excepția a doi jucători, Buzurin și Cocioabă, Florin Popete a rulat întreg lotul de jucători pe care îl are la dispoziție. În repriza 1 antrenorul Florin Popete a mizat pe: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu – Gheorghe, Avrămescu – Bubuioc, Dănăricu, Stăniloiu – Roncea iar în repriza 2 i-a trimis pe teren pe: Voinea – Afrim, Safta, Popa, Bărăitaru – Gheorghe (75' Lipianu), Oprișa – Almăjanu (75' Căldăraru), Unguru, Cocină – Berescu (75' Filip).

Până la reluarea campionatului, Gilortul mai are perfectate încă patru jocuri de pregătire, cu Jiul Rovinari, Flacăra Horezu, ACSO Filiași și Universitatea Craiova 2, dar conducerea clubului încearcă să mai găsească cel puțin un adversar.

Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: