Doi gorjeni vor postul de secretar al primăriei Turceni

Postul de secretar de oraş în Turceni este râvnit doar de doi gorjeni care nu numai că nu sunt angajaţi ai primăriei, dar nici nu locuiesc în localitatea respectivă. Potrivit primarului Ion Iordache, cei doi candidaţi sunt străini de primăria Turceni, unul din ei fiind angajat al Uzinei Sadu.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de secretar de oraş la Turceni se apropie însă numai doi candidaţi şi-au depus deja dosarul la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Candidaţii nu au lucrat niciodată într-o primărie şi nu au nicio legătură cu localitatea Turceni. Primarul Ion Iordache nu are nimic împotrivă atâta timp cât cei doi candidaţi ştiu la ce să se aştepte în asemenea condiţii. „Din primărie nu candidează nimeni, probabil ştiu aşteptările mele şi nu s-au încumetat. Din câte ştiu, sunt doi candidaţi, doi bărbaţi care nici măcar nu locuiesc în Turceni, nu ştiu cine sunt, nu-i cunosc dar probabil ştiu la ce se înhamă”, a declarat Ion Iordache, primarul localităţii Turceni.

Cei doi candidaţi sunt din Ţicleni, respectiv Bumbeşti Jiu, ultimul fiind de altfel şi angajat al Uzinei Mecanice Sadu, potrivit primarului. „Eu nu am nimic împotrivă dar având în vedere că sunt din alte localităţi trebuie să se gândească bine pentru că prima condiţie este disponibilitatea la program prelungit. Dacă îşi vor face bine treaba şi au studiile de care este nevoie pentru o astfel de funcţie, e alegerea lor”, a declarat primarul.

Din comisia de examinare de la ANFP vor face parte doi reprezentanţi ai primăriei Turceni, doi reprezentanţi ai Prefecturii Gorj şi un reprezentant ANFP.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: