Doi primari din Gorj la cuţite. Ciocea: Acest primar e un om de nimic!

Conflict iscat din senin între primarul liberal de la Roşia de Amaradia şi cel social-democrat de la Bustuchin. Tonul l-a dat Liviu Cotojman, liberalul fiind întrebat de ziarişti dacă a fost audiat de poliţie în legătură cu o excursie a elevilor din localitate. În loc să dea un răspuns clar la acuzaţie, Cotojman l-a atacat pe primarul din comuna vecină, crezând că informaţiile ajung la presă de la PSD. Ciocea a fost acuzat că pune maşina primăriei la dispoziţia partidului.

Atacuri fără precedent între doi primari din judeţul Gorj! Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, a ieşit la atac după ce într-un ziar local a apărut o informaţie cum că ar fi fost audiat de Poliţia Economică de la Târgu Jiu. Nemulţumirile par să fi plecat de la o excursie organizată de un cadru didactic din Roşia de Amaradia. „Acum vreo două săptămâni, o doamnă profesoară de la Roşia a făcut o excursie la nivel de şcoală, undeva spre Tulcea, pentru că a găsit ea o oportunitate fără să fie implicată primăria. A fost o acţiune a dumneaei, dacă tot s-a dus a mai luat și câțiva elevi. Supărarea a pornit de la faptul că au mers doar câţiva copii, dar primăria nu are nicio treabă, nu primăria a organizat, nu am dat noi niciun ban, nu le-am pus la dispoziție microbuzul. Nu există nicio reclamaţie la Poliţie şi nici un document prin care eu am semnat pentru excursie”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Primarul spune că nu a dat cu subsemnatul pe niciun document și că totul este o înscenare a unui grup de pesediști din localitate, coordonați de primarul din Bustuchin, Ion Ciocea. ”Cei care se ocupă cu din astea sunt cei de la PSD complotând cu domnul Ciocea și cer public ca organele de anchetă să-și facă datoria, pentru că acum două săptămâni președintele organizației de la Roșia de Amaradia umbla cu mașina primăriei Bustuchin, adunând oamenii pentru constituirea biroului permanent local și nu mi se pare normal ca domnul Ciocea să pună la dispoziție mașina primăriei Bustuchin președintelui de organizație de la Roșia”, a adăugat primarul Liviu Cotojman.

Ciocea: Multe sate din Roșia ar vrea să țină de Bustuchin

Declarațiile primarului din Roșia l-au scos din sărite pe primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, care a avut o reacție promptă, spunând despre Cotojman că este un om josnic. ”Nu este om serios, nu este adevărat ce spune acest primar, eu nu pot să-mi permit să dau mașina primăriei altcuiva, nu a cărat nimeni oameni cum spune el. Eu răspund de Roșia de Amaradia pentru că sunt vicepreședinte PSD Gorj, răspund de toate organizațiile PSD din zonă. Eu nu aș face în viața mea reclamații, mai ales lui, eu nu mă ocup cu așa ceva, și dacă nici nu aș avea treabă nu aș face așa ceva. Multe sate de la Roșia de Amaradia vor să țină de Bustuchin, ar trece toți dacă s-ar putea. El vrea să mă denigreze cu orice preț, numai oamenii josnici și de nimic fac astfel de lucruri”, a răspuns Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: