Dorinţa lui Bucurescu: Ori eu primar, ori Călinoiu preşedinte

Sorin Bucurescu, primarul de la Slivileşti, care nu ştie dacă mai este primar sau nu, are acum un nou obiectiv. Spune că mai important decât  problema pe  care o are cu Agenţia Naţională de Integritate este ca Ion Călinoiu să iasă la alegerile viitoare preşedinte al Consiliului Judeţean, încă un mandat. Cu alte cuvinte, obiectului lui este să nu ajungă şeful judeţului Ion Ruşeţ, din cauza căruia crede că s-a ajuns la problema lui.

Declaraţia vine după ce Bucurescu a declarat de nenumărate ori că vrea să plece din PSD. Îndârjirea de a lupta însă pentru un nou mandat de preşedinte al lui Călinoiu vine cel mai probabil pentru a nu-i da şanse lui Ion Ruşeţ, preşedintele PD-L Gorj, relaţiile dintre cei doi răcindu-se în ultima perioadă.

Ruşeţ şi-a pus finul preşedinte de organizaţie PDL la Slivileşti şi cel mai probabil acesta va candida la primărie. Bucurescu spune că finul lui Ruşeţ nu l-ar putea bate în alegeri şi tocmai de aceea ar fi fost nevoie de suspendarea lui . “Voi face contestaţie la raportul ANI, dar cel mai important lucru pentru mine în momentul de faţă este să luptăm pentru ca Ion Călinoiu să iasă din nou preşedinte. Fără mine primar, nu pierde PSD nimic, după alegerile viitoare va avea mai mulţi”, a declarat Sorin Bucurescu.

În privinţa celor 100.000 de euro, bani care apar în declaraţia de avere dar pe care nu i-a justificat, Bucurescu spune că va face dovada că provin din nunţi şi botezuri. Până să facă însă această dovadă, Bucurescu nu ştie dacă este sau nu primar.” Nu ştiu dacă mai sunt sau nu primar. În raport nu scrie că sunt suspendat, scrie ca sunt incompatibil, ceea ce înseamnă că mergem la alte foruri de judecată”, spune Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: