Dosar penal pentru Ivanov. Care este acuzația!

Carmen Ivanov a fost demisă de la șefia Direcției de Sănătate Publică Gorj, dar s-a ales și cu dosar penal pentru neglijență în serviciu.

Anunțul a venit de la Grupul de Comunicare Strategică: “În acest moment, 47 de persoane se află în carantină, iar 8.356 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Diferențele față de datele transmise la ora 10.00 provin din cauza faptului că Direcția de Sănătate Publică Gorj a transmis incorect datele pentru informarea din prima parte a zilei. Totodată, în județul Gorj a fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de „neglijență în serviciu”, polițiștii și procurorii autosesizându-se ca urmare a informațiilor comunicate public de către Ministerul Sănătății”.

Interesant este că în comunicatele date presei, DSP Gorj a vorbit tot timpul doar de persoane aflate în izolare la domiciliu. Carmen Ivanov consideră că și-a făcut treaba și spune că a transmis informații corecte la București, cum că nu au fost gorjeni în centre de carantină, ci doar în carantină la domiciliu. Întrebată care este diferența între izolare la domiciliu și carantină la domiciliu, Ivanov a spus că persoanelor din prima categorie nu li s-au recoltat probe.

Ministerul Sănătăţii a trimis corpul de control la DSP Gorj pentru a identifica toate neregulile dar a numit şi o altă conducere la această instituţie.

Noul șef al DSP Gorj este Narcis Stoian, care are susținerea PNL și despre care se vehicula de mai mult timp că îi va lua locul lui Ivanov. (A.A.)

Vizualizări: 4,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: