Percheziții în Gorj într-un dosar privind mașini de lux furate

Poliţiştii bucureşteni au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare în judeţul Gorj, într-un dosar în care cinci persoane sunt suspectate de furtul şi vânzarea ilicită a şase autoturisme de lux, informează DGPMB.

 
Poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule investighează cinci persoane, dintre care un cetăţean străin, pentru sustragere de autoturisme de lux, acuzaţiile formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fiind furt calificat, tăinuire, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals, prejudiciul cauzat fiind estimat la 250.000 de euro, conform anchetatorilor.

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Gorj, iar în timpul acţiunii au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din infracţiuni şi au fost recuperate patru autoturisme şi predate persoanelor în drept.

Au fost conduse la audieri două persoane, alte două persoane sunt arestate în alte cauze similare pe teritoriul spaţiului intracomunitar, iar faţă de a cincea persoană a fost dispusă deja măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals, precizează DGPMB.

Vizualizări: 4,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: