Dosare penale şi reţineri în urma unor scandaluri

Poliţiştii gorjeni au intervenit în week-end să aplaneze şi să cerceteze două scandaluri apărute pe fondul consumului de alcool. Mai multe persoane au ajuns la spital pentru că au avut nevoie de îngrijiri medicale . Oamenii legii au întocmit în cauză dosare penale. Un gorjean implicat în scandal a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din Turburea au fost anunţaţi că trei localnici cu vârste între 24 şi 64 de ani sunt implicaţi într-un scandal. S-a stabilit faptul că, pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul de 34 de ani i-a lovit pe cei doi cu pumnul în zona feţei. Consăteanul lui de 54 de ani s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit cu capul de un podeţ de pe marginea drumului. Totodată s-a constatat că  gorjenii de 54, respectiv 64 de ani, aveau asupra lor un briceag cu lamă de 10 şi un obiect contondent. Toţi au fost transportaţi la spitalul din Cărbuneşti pentru îngrijiri medicale. Gorjeanul de 34 de ani este cercetat pentru lovire, iar ceilalţi doi suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de port fără drept de armă, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. 

Scandal între nepot şi bunic

Un alt conflict a izbucnit între un bătrân de 78 de ani şi nepotul său vârstă de 33 de ani. Se pare că bărbatul de 33 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, după un conflict verbal avut cu cumnatul său, a pătruns fără drept, prin escaladarea gardului în curtea locuinţei bunicului său, de 78 ani, pe care l-a agresat fizic, după care a plecat de la faţa locului cu autoturismul proprietate personală.

Cu intenţie, a lovit şi avariat autoturismul bunicului pe care îl avea parcat în faţa casei, provocând spaimă şi frică mai multor cetăţeni aflaţi în zonă, prejudiciul cauzat fiind de 8.000 lei. Suspectul a fost testatul cu aparatul etilotest, prezentând o concentraţie alcoolică de 0,51% alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: