Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosarul 10 august va fi desecretizat

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, afirmă că raportul intervenției Jandarmeriei la protestele din 10 august 2018 va fi desecretizat „cât mai grabnic”.

„În august eram președintele Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senatul României și am solicitat ministrului de la acea vreme desecretizarea. Nu pentru a acuza politic pe cineva, dar era o nevoie și o necesitate tocmai pentru a disculpă o instituție a statului, atât de importantă, poliția, pe care eu ca nou ministru, de astăzi, îmi doresc să fie o instituție de elită a României și pentru a află toată lumea detalii din această intervenție. (…) Acum, pentru că am promis că vom desecretiza acest raport, pe care eu l-am citit în calitatea amintită, această acțiune de desecretizare o vom face cât mai grabnic pentru că este în folosul tuturor. (…) Vrem că pe viitor să nu se mai repete. Era vorba totuși de imaginea României”, a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela, marți, în direct la România TV.

Vizualizări: 1,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: