Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procurorul DNA cere anularea achitărilor din dosarul Turceni - Rovinari

Procurorul DNA care a intrat in dosarul Turceni-Rovinari si-a completat luni motivele de apel in acest caz si a solicitat anularea sentintei de achitare in cazul inculpatilor judecati in acest caz: fostul premier Victor Ponta, fostul senator Dan Sova si fostii directori Laurentiu Graure, Laurentiu Ciurel si Dumitru Cristea.

Procurorul DNA a explicat ca CCR a motivat decizia privind completurile specializate de 3 judecatori. "Ne completam motivele de apel in sensul unui motiv suplimentar vizand gresita compunere a instantei, e vorba de nulitate absoluta, completul care a dat decizia in acest caz nu era specializat in judecarea infractiunilor de coruptie", a explicat magistratul, potrivit ziare.com.

Instanta a amanat judecarea pentru data de 11 noiembrie, la cererea avocatului lui Graure.

Dosarul Turceni - Rovinari se referă la contracte de consiliere juridică de milioane de euro încheiate de fostele complexuri energetice cu casa de avocatură a lui Dan Șova. Avocații angajați aici își decontau și câte 25-27 de ore pe zi.

Vizualizări: 2,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: