Dotările de siguranţă ale angajaţilor CEO, minime

Comitetul de Securitate şi Sănătate în Muncă s-a reunit ieri cu administraţia CE Oltenia. Sindicaliştii au atras atenţia că iarna este aproape, iar minerii şi energeticienii nu au ce le trebuie pentru a fi în siguranţă la serviciu. Liderul sindical Dan Pârvulescu spune că la acest moment minerii şi energeticienii au asigurat minimul de siguranţă. Pârvulescu a menţionat că până acum s-a înţeles situaţia economică a societăţii, dar iarna bate la uşă, iar minerii au nevoie de mai multe dotări în carieră pentru siguranţa la locul de muncă. Compania a început abia acum să achiziţioneze echipamente de protecţie de iarnă. El a mai spus că „mai sunt multe de făcut“.

Cert este că la şedinţa de ieri s-a făcut şi o informare asupra rezultatului anchetei de la Cariera Roşiuţa, unde a avut loc un accident muncă colectiv.

Cel care a fugit de jurnalişti a fost liderul sindical Ion Ruşeţ. „Cred că v-au dat colegii mei toate detaliile“, a spus acesta, fără să rămână un minut la discuţii cu ziariştii. (M.B.)

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: