Două accidente cu victime, cercetate de poliţişti

În seara zilei de 13.11.2011, orele 18:28, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg. Jiu, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Runcu, satul Valea Mare, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei. Din primele cercetări efectuate în acest caz s-a stabilit că C.R.D., de 24 ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat în circulaţie, pe drumul sătesc Valea Mare, din direcţia Canton Bîlta spre centrul Bîlta, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat regulamentar pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motoscuterului care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Tg. Jiu pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Conducătorul motoscuterului nu purta cască de protecţie.

În seara aceleiaşi zile, orele 23:28, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe str. Ana Ipătescu, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Tg. Jiu.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că C.N., de 57 ani, din comuna Dăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ana Ipătescu, din direcţia cartier 9 Mai spre comuna Dăneşti, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, şi a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea drumului.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul „Tudor Vladimirescu”, Secţia UPU, pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,34  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs aceste accidente de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: