Brad de criză, construit de o primărie din Gorj

Un primar din Gorj se arată destul de supărat pe Consiliul Județean Gorj și asta după ce nu au primit nici măcar un leu la rectificare. Edilul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că a fost nevoit să facă un brad din ceea ce au avut prin  curtea primăriei, unul de criză.  

”Avem în curtea primăriei construit un brad de criză. L-am construit din resurse proprii fără cheltuieli financiare din partea primăriei. Seara arată minunat, face senzație. Au fost situații în care banii nu ne-au ajuns pentru a achiziționa unul mai sofisticat, dar ne-am descurcat și așa”, spune Liviu Cotojman.

Primarul consideră că este o vorba despre o răzbunare din partea președintelui Consiliului Județean Gorj, mai ales că de trei ani nu a primit niciun ban la rectificarea bugetară. ”Suntem oarecum supărați și mâhniți că am constatat că, zilele acestea, Consiliul Județean a făcut o rectificare, iar noi de trei ani am avem în dreptul nostru 0 lei. Sunt supărat pe președintele Consiliului Județean Gorj. Am fost nevoiți și bradul să ni-l facem tot noi, nici măcar bani de brad nu am avut. La repartizarea bugetară noi nu primim nimic. Am impresia că are o problemă politică. Aici mereu a pierdut alegerile. Este regretabil ceea ce face. Este regretabil ce face”, a mai spus primarul Cotojman.

Vizualizări: 9,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: