Două nume importante pleacă de la Universitatea Craiova!

Se știu deja primele două nume importante care pleacă de la Universitatea Craiova, chiar după meciul cu Universitatea Cluj. Mihai Rotaru nu a mai așteptat până luni și a anunțat deja cine va părăsi echipa.

Patronul oltenilor a vorbit despre discuțiile pe care le-a purtat cu fotbaliștii respectivi, dezvăluind numele unui fotbalist care ar putea fi vizat de campania de transferuri din vară.

Astfel, se pare că atât Raul Silva cât și Mateiu nu vor mai face parte din planurile lui Costel Gâlcă pentru sezonul următor de Superliga României.

„A fost seara tuturor jucătorilor, Popescu cu un moment special. Vorbeam dacă am mai avut un băiat atât de plăcut. Raul Silva a terminat contractul. I-am propus prelungirea contractului, dar a spus «tataie nu mai poate». Mateiu și-a terminat contractul, dar nu am luat o decizie. Mateiu și Bancu au primit tablouri omagiale pentru 10 ani petrecuți la Craiova. Mateiu e sigur că nu mai joacă, dar eu nu. Vreau să le mulțumesc lui Mateiu și Bancu pentru cei 10 ani. Sunt mândru că au fost aici”, a declarat Mihai Rotaru, la PrimaSport.

Universitatea Craiova a reușit să se impună în fața celor de la Universitatea Cluj și să câștige barajul pentru Conference League în urma loviturilor de departajare, scor 5-2. La finalul partidei, Mihai Rotaru a intrat în direct la TV și a vorbit despre jucătorii care se vor despărți de gruparea din Bănie în această vară.

Vizualizări: 2,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: