Două terenuri noi de baschet la Târgu Jiu

Cele două terenuri de baschet din incinta complexului sportiv Municipal au fost inaugurate sâmbătă în prezenţa oficialităţilor locale dar şi a reprezentanţilor Federaţiei de Baschet. Omologate pentru jocuri de streetball terenurile au costat 280 000 de lei, bani proveniţi din fondul de rezervă al Guvernului României.

Proprietarul bazei sportive pe care acestea au fost amenajate este clubul Pandurii Târgu Jiu, directorul acestuia, Mihai Prunariu, precizând că astfel de terenuri nu mai există decât în Bucureşti.  Prevăzute cu o suprafaţă specială de material sintetic pentru baschet, terenurile au atras deja, de o lună de când sunt funcţionale, sute de tineri care vin fie la antrenamente fie pentru a face pur şi simplu mişcare. În ultima săptămână înaintea inaugurării terenurile au fost dotate cu patru tribune metalice şi cu garduri speciale parţial din plasă pentru a nu pemite mingilor să părăsească incinta. Prunariu a explicat că lucrările efectuate sunt de bună calitate, clubul urmând să fie sprijinit de Primăria Târgu Jiu pentru a monta şi instalaţia de nocturnă.

La inaugurarea terenurilor a fost prezentă sâmbătă și Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet care a aruncat prima minge la coş şi le-a urat succes şi să se bucure de această bază sportivă tinerilor de la CSS Târgu Jiu care au susţinut un meci demonstrativ la inaugurare.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: