DOVADĂ: Blocurile ANL inaugurate de Ponta au început să crape

Nu a trecut mult de la  inaugurare că blocurile ANL au nevoie de lucrări de reabilitare. Proprietarii au primit cheile chiar de la premierul Victor Ponta, pe 16 septembrie, iar acum, pe unul din blocuri au apărut crăpături. Chiriaşii au început să-şi facă deja probleme cu privire la calitatea lucrărilor executate aici, dar şi la siguranţa lor în aceste case. Ei cred că aceste crăpături sunt cauza inundării blocurilor din primăvară. 

bloc_anl_crapatPrimele probleme în cartierul de locuinţe din zona Narciselor au apărut în primăvară, când au fost inundate în urma ploilor abundente. Atunci a fost prima dată când a putut fi observată calitatea lucrărilor şi interesul municipalităţii. Aceasta nu este singura problemă a locatarilor din această zonă nouă a municipiului. În jurul blocurilor sunt adevărate dune de moloz, care a fost lăsat aici de când s-a construit, iar canalizările sunt lăsate descoperite. Mai mult, zona de lângă blocuri este patria cailor. Imaginea blocurilor inaugurate cu fast de premierul Victor Ponta şi primarul Florin Cârciumaru este a unui cartier părăsit.

„Dacă Doamne fereşte va fi un cutremur“

În septembrie, când a venit Victor Ponta angajaţii primăriei, dar şi cei ai Minprest au amenajat cartierul pentru ca totul să fie pus la punct pentru venirea premierului. De atunci nimic, iar imaginea din jurul acestor blocuri este una dezolantă. Unii dintre proprietari au început să-şi aducă lucrurile în noua casă, dar crăpăturile de pe bloc, dar sunt speriaţi de crăpăturile de pe bloc. Chiriaşii îşi pun multe semne de întrebare şi chiar se îngrijorează. „Nici nu ne-am mutat bine aici şi deja au apărut probleme. Blocul acesta a crăpat. Pe o parte este crăpat până la etajul doi, iar pe partea cealaltă de la etajul unul şi până sus. Pe aici începe să cadă şi tencuiala. Am înţeles că la un vecin s-au crăpat pereţii şi în casă. Situaţia aceasta ne îngrijorează. Nu ne simţim în siguranţă. Dacă la numai câteva luni au început să crape, la ce să ne aşteptăm pe viitor. Să nu mai vorbim dacă Doamne fereşte va fi un cutremur. Asta demonstrează calitatea lucrărilor”, a precizat un locatar ce a aşteptat mulţi ani până să primească o casă de la primărie.

anl_2

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: