Drăguşin candidează pentru şefia DADR Gorj

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj începe astăzi cu un candidat surpriză. Virgil Drăguşin, consilier superior în cadrul instituţiei, şi-a luat inima în dinţi şi a confirmat ieri că va participa la concurs alături de contracandidatul său, Ion Popescu. Candidatura acestuia este neaşteptată şi vine în urma conflictelor dintre el şi actualul director, Aurel Tomescu.

Fostul director economic al DADR Gorj, Virgil Drăguşin, a confirmat ieri că decizia de a participa la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea funcţiei de director executiv a venit pe ultima sută de metri. Scandalul fondurilor societăţii Avi Instant nu l-a ţinut departe pe Drăguşin de dorinţa de a mai ocupa încă o dată o funcţie de conducere în instituţie. „O să mă prezint la concurs, m-am răzgândit din simplul motiv că instituţia are nevoie de foarte multă linişte, având în vedere că a fost o perioadă destul de agitată. Este dreptul meu şi al oricărui om care îşi doreşte să participe, este o competiţie în care cel mai bun trebuie să convingă că merită”, a declarat Virgil Drăguşin.

Chiar dacă contracandidatul său, Ion Popescu, şi el consilier în cadrul instituţiei, se bucură de avizul favorabil al PDL Gorj, Drăguşin nu se teme şi speră ca cel mai bun să câştige. „Eu am avut în urmă cu câteva zile o discuţie pe această temă cu domnul Popescu şi am ajuns la concluzia că este dreptul fiecăruia. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca lucrurile să se reaşeze. Sigur că dacă el este cel care va câştiga concursul eu voi rămâne în instituţie atâta timp cât voi dovedi că sunt eficient şi avem o colaborare bună”, a adăugat Virgil Drăguşin.

Actualul şef al DADR Gorj, Aurel Tomescu şi-a exprimat şi el dorinţa de a candida la concursul pentru ocuparea funcţiei de director, însă acesta a primit aviz negativ din partea conducerii PDL. Cel care se bucură de susţinerea lui Ruşeţ este Ion Popescu, consilier în cadrul instituţiei.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: