Drăguşin, primarul stelist din comuna dinamovistului Borcea

Primarul din Cruşeţ, Viorel Drăguşin, este un microbist înrăit. Este mereu alături de echipa de fotbal Unirea Cruşeţ, care poartă drapelul localităţii. Deşi este stelist, primarul Viorel Drăguşin a devenit recunoscut în lumea fotbalului românesc în urmă cu un an, când l-a desemnat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ.

Primarul Viorel Drăguşin din Cruşeţ a devenit cunoscut în lumea fotbalului anul trecut, când, la iniţiativa comunităţii, i-a acordat preşedintelui FC Dinamo Cristian Borcea titlul de cetăţean de onoare al comunei. „L-am propus pe Borcea cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ datorită implicării dânsului în activitatea Clubului Dinamo Bucureşti. A fost dorinţa comunităţii, astfel că i-am înmânat Cheia de Aur a localităţii într-un cadru festiv, la un hotel din Târgu Jiu. Eu însă sunt stelist de mic”, afirmă primarul din Cruşeţ.

Este cunoscut faptul că mama conducătorului dinamovist, Marcela Borcea, s-a născut în comuna Cruşeţ. Pentru că a dorit tot timpul să facă parte din lumea fotbalului, primarul a susţinut echipa de fotbal a  localităţii, Unirea Cruşeţ, chiar şi la înfrângeri. „Suntem renumiţi ca echipa care jucăm finalele şi le pierdem”, afirmă primarul Viorel Drăguşin. Cu toate acestea, îi încurajează tot timpul pe jucători pentru că ei sunt cei care poartă drapelul localităţii.

Concediu, la iarnă

Primarul spune că în această vară nu a avut concediu deoarece s-a ocupat de nunta fiului său cel mare, Alexandru, care este chirurg ortoped la Craiova. „Cred că mi-ar trebui o săptămână de relaxare, dar ne apropiem de începutul anului şcolar şi trebuie să pregătim deschiderea. Dacă va fi nevoie poate o să-mi iau concediu înainte de sărbătorile de iarnă sau după. Eu sunt şi cadru didactic şi predau educaţia tehnologică elevilor de aici”, mai menţionează Viorel Drăguşin.

Creşte plante ornamentale din fonduri europene

În timpul liber edilul se ocupă cu creşterea plantelor ornamentale. „Băiatul meu cel mare a câştigat un proiect cu fonduri europene pe creşterea plantelor ornamentale. Creştem trandafiri, brad şi ienupăr. Fiul meu este medic chirurg ortoped la Craiova, iar sarcina rămâne tot în grija mea. Bradul se află abia în al doilea an de creştere, iar din anul cinci începem livrarea. Pot să spun că de tratamente tot fiul meu se ocupă”, spune primarul Viorel Drăguşin.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: