Drogurile l-au împins la crimă. Mărturie şi regrete!

Unul dintre tinerii care în urmă cu doi ani au fost implicați în oribila dublă crimă de la Motru, finalizată cu incendierea cadavrelor victimelor și aruncarea acestora într-un lac de la Meriș, regretă amarnic cele întâmplate.

Într-un interviu acordat pentru Știrile Pro Tv, din spatele gratiilor, Bogdan Drăgoi, singurul din cei patru inculpați care nu a primit închisoare pe viață ca ceilalți trei inculpați, spune că regretă amarnic lucrurile respective.

Minor la momentul crimei, tânărul afirmă că devenise dependent de droguri și că din această cauză s-a ajuns la starea respectivă de lucruri. „Devenisem irascibil, nervos, țipam, la școală la fel. Nu am mai avut bani pentru a cumpăra droguri de la dealer și atunci l-am chemat în oraș. Ne-am dus cu el într-un loc izolat ca să îi luăm drogurile. Vroiam să îl tâlhărim, dar a ripostat și nu am putut. După ce i-am omorât i-am pus în mașina lui ca să îi aruncăm în lac. 3-4 zile nu am realizat nimic, pentru că eram sub efectul drogurilor. Noi am stat în oraș, ne-am uitat la televizor la știri și am zis că nu ne prinde, că ancheta era în Mehedinți, nu în Gorj. Apoi când au mutat-o la Gorj am zis că poate ne prinde. Când ne-au sunat și ne-au spus să mergem la Poliție și au venit și părinții plângând am realizat ce se întâmplă și mi-a fost frică”. Bogdan are de executat 15 ani de pușcărie, iar acum, în spatele gratiilor merge la teatru, recită poezii și cântă. Încearcă să reziste despărțirii de familie, spunând că aceasta îi lipsește cel mai mult de când nu mai este în libertate.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: