Drum asfaltat în cinstea lui Tudor Vladimirescu

Un primar din Gorj dă 600.000 de lei pentru 650 de metri de asfalt . Este vorba despre primarul comunei Vladimir, Ion Ianăși. Drumul ce urmează a fi asfaltat duce către Casa Memorială ”Tudor Vladimirescu”. Primarul a fost criticat de mai multe ori pentru starea de degradare a drumurilor din localitatea pe care o păstorește, mai ales că în anul 2021 sărbătorim Bicentenarul Revoluției din 1821, iar în Vladimir vor fi organizate manifestări în cinstea lui Tudor Vladimirescu.

Primarul Ianăși spune că, spre deosebire de alți primari, el a reușit să asfalteze 8 kilometri de drum, în 4 ani de mandat. ”Sunt criticat pentru că eu într-un mandat am făcut 8 kilometri, iar alții în mandate de 30 de ani nu au făcut nici jumătate de metru. Au făcut drumul DC 44 Vierșani-Andreești pe mandatele foștilor primari, care s-a deteriorat datorită implicării dumnealor în activitatea firmei respective care a făcut lucrarea. Cetățenii din Vladimir sunt mulțumiți de ceea ce am făcut eu”, a spus primarul din Vladimir, Ion Ianăși, la Radio Infinit.

Același primar mai spune faptul că drumul spre Casa Memorială ”Tudor Vladimirescu” va fi gata până la finalul lunii mai.

”Vom finaliza drumul spre Casa Memorială Tudor Vladimirescu. Până la data de 27 mai vor fi gata lucrările. Are o lungime de 650 de metri. Banii îi avem în buget, nu sunt probleme în acest sens. Suma este de circa 6 miliarde de lei vechi. Este vorba despre parcări, rigole, dar și alte lucrări”, a mai spus primarul Ianăși.

Vizualizări: 1,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: