Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Drum județean din Gorj, închis vineri

SC Compania de Apa Oltenia SA anunta ca, in vederea efectuarii unei lucrări de remediere a avariei la conducta de transport a apei potabile  Izvarna – Craiova, Dn 1000 mm, situată pe drumul judetean 674C, in comuna Telesti, sat Somanesti, la cca 850m de la intersectia cu DN 66 din localitatea Vart, a fost nevoita sa solicite inchiderea drumului judetean 674C tronsonul cuprins intre DN 66 (Vart) si DN 67(Calnic) în data de 29.05.2020.

Datorită avariei menţionate este posibila afectarea întregului sistem rutier al drumului judetean  în zona specificată.

Pe durata execuţiei lucrărilor circulaţia rutieră se va desfasura pe rutele ocolitoare, stabilite de catre Consiliul Judetean Gorj astfel:

Calnic –Telesti – Tg Jiu(DN 67); Tg Jiu – Dragutesti – Vart(DN 66)

 Vart – Dragutesti – Tg Jiu(DN 66); Tg Jiu – Telesti – Calnic(DN 67)

Circulatia va fi dirijată prin câte un pilot de circulaţie, instruit în acest sens, dotat cu paletă de circulaţie (roşu/verde), staţie de emisie recepţie, echipat cu vestă reflectorizantă, cu semnalizare rutieră conform „Normelor Metodologice privind condiţiile de închidere a circulaţiei şi de instituire a restricţiilor de circulaţie în vederea executării de lucrări în zona drumului public şi/sau pentru protejarea drumului” elaborate de Ministerul de Interne şi Ministerul Transporturilor – Anexa IV.

Durata efectivă de remediere a avariei va fi de maxim 24 ore, iar la finalizarea lucrarilor de reparatii a conductei de apa, refacerea carosabilului se va realiza cu o firma de specialitate.

Compania de Apă Oltenia prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, transmite compania de apă.

Vizualizări: 2,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: