Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amenzi de zeci de mii de euro la Bălești

Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Gorj a derulat săptămâna trecută mai multe acţiuni de control la firmele care reciclează deşeuri din localitatea Băleşti, judeţul Gorj.

"În urma acestor controale au fost constatate încălcări ale prevederilor OUG 195/2005 privind protecţia mediului, respectiv Legea 211/2011 privind regimul deşeurilor, cu referire la modul de gestionare a deşeurilor pe amplasment, dar şi neconformităţi legate de regimul de transport al deşeurilor periculoase şi nepericuloase, reglementat prin HG 1061/2008.
Pentru faptele săvârşite, au fost aplicate amenzi în valoare de 200 000 lei şi au fost stabilite programe de măsuri pentru conformarea la prevederile legislaţiei de mediu", transmite Garda de Mediu Gorj.

Controlul vine după dezvăluirile făcute la Târgu Jiu TV, unde au fost prezentate inclusiv imagini surprinse cu drona. Depozitul de deșeuri reciclabile a fost autorizat într-o zonă de locuințe. 

Un gorjean stă chiar gard în gard cu acest depozit în care se află munți de sticlă pisată și a povestit cât de greu este să trăiești în mirosul de acolo. Asta ca să nu mai vorbim de zgomotul făcut de mașinile de mare tonaj sau de praful de sticlă luat de vânt și împrăștiat pe terenul lui și al altora.

Ministerul Mediului a anunțat că va face un control pentru a afla cum a fost autorizat acest depozit.

Vizualizări: 2,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: