Drum pavat cu mere şi salată verde

Un drum din Gorj a fost pavat cu mere si salata verde. Nu e vorba despre vreo expozitie, ci de un accident. Un camion incarcat cu mere si salata verde, s-a rasturnat in aceasta dimineata la Copăcioasa. Soferul camionului s-a angajat intr-o depasire ilegala,  a lovit o masina care circula regulamentar pe constrasens, iar apoi TIR-ul s-a rasturnat. In urma impactului soferul autoturismului care circula regulamentar a ajuns la spital cu traumatisme usoare la nivelul membrelor superioare.

Şoferul autocamionului nu a avut răbdare să stea în spatele unei căruţe şi  unei cisterne şi a intrat în depăşire pe linie continuă. Autocamionul a intrat în coliziune cu un Logan care circula pe contrasens. Autoturismul a intrat în şanţ, iar camionul încărcat cu salată verde şi mere s-a răsturnat.

Şoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale,  suferind mai multe leziuni la nivelul membrelor superioare. Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Testat cu aparatul etilotest, şoferul care se face vinovat de producerea accidentului, nu consumase bauturi alcoolice. La locul accidentului a ajuns un alt camion care a preluat marfa din camionul răsturnat. (M.M.)

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: