Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Drumurile din Bengeşti-Ciocadia, în reabilitare

Comuna Bengeşti-Ciocadia se află în plin proces de reabilitare a drumurilor. Autorităţile locale au investit în infrastructură atât fonduri din bugetul propriu, cât şi fonduri guvernamentale. După ce a fost asfaltat un drum din Bălceşti, se lucrează intens la reabilitarea drumului care face legătura dintre Pereşti şi Novaci. „DS 53 din satul Bălceşti, drumul care duce la biserica din cătunul Pereşti, a fost asfaltat cu fonduri din bugetul local. De asemenea, se lucrează la reabilitarea DC 19, în satul Pereşti. A fost asfaltat un kilometru, s-au făcut 6 podeţe, se lucrează la şanţuri, urmând ca în aceste zile să fie turnat al doilea strat de asfalt. Acest drum face parte dintr-un proiect de 4,2 milioane de lei, care vizează şi asfaltarea DC 19 A, din Cătunul Peticei, precum şi construirea unui pod peste râul Galbenu, pe o lungime de 60 de metri. În cazul acestui proiect vorbim de fonduri guvernamentale”, a declarat Victor Geogia, primarul comunei Bengeşti Ciocadia.

Autorităţile locale intenţionează să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea tuturor drumurilor săteşti din comună. „Lucrăm la un proiect pe Submăsura 7.2 pentru asfaltarea tuturor drumurilor săteşti din comună. Valoarea proiectului este un milion de euro. Dacă vom reuşi să obţinem finanţare, nu va mai rămâne neasfaltat nici un drum din comună”, a mai declarat primarul Geogia.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: