DSV Gorj verifică legumele împotriva bacteriei E.coli

Toate depozitele de legume şi fructe, dar şi comercianţii de astfel de produse din Gorj sunt în prezent verificaţi de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) în ceea ce priveşte actele de provenienţă ale mărfurilor. Controlul a venit ca urmare a unei dispoziţii din partea ANSVSA care a impus astfel de verificări după ce bacteria E.coli a alertat toată Europa.

      Alte ştiri pe scurt

Italia caută şoferi de autocamion

AJOFM Gorj, prin Serviciul de Ocupare Eures, oferă două locuri de muncă în Italia pe posturile de şofer autocamion. Gorjenii care vor să candideze pentru cele două posturi trebuie să ştie că este obligatoriu cel puţin doi ani de experienţă în domeniu, atestat pentru transport marfă şi bineînţeles permis de conducere categoria C şi E. Angajatorul oferă un salariu de 1.300 de euro lunar plus acoperirea tuturor cheltuielilor de transport precum şi ajutor în găsirea unei locuinţe. (C.S)

Amenzi usturătoare aplicate de ITM Gorj

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a aplicat săptămâna trecută amenzi în valoare de un miliard 600 de milioane în urma celor 23 de controale efectuate. Potrivit inspectorului şef, George Romanescu, au fost depistaţi alţi 11 angajatori care utilizau „munca la negru”, având 16 persoane fără carte de muncă printre care şi trei femei. Societăţile sancţionate desfăşurau activităţi în comerţ, jocuri de noroc, construcţii şi zootehnie. (C.S)

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: