Dublă a ex-pandurului Pîrvulescu pentru U Cluj

Fostul golgheter al pandurilor, Daniel Pîrvulescu, a marcat duminică de două ori pentru echipa sa, U Cluj, şi a urcat pe locul I în clasamentul golgheterilor Ligii a doua. Pîrvulescu a fost cedat de Pandurii la clujeni în această iarnă, tot din postura de golgheter al campionatului.

Cea mai mare pierdere pentru Pandurii din această iarnă a fost cea a lui Daniel Pîrvulescu, echipa neavând în acest moment un marcator de talia fostului atacant.

Jucând pentru prima dată în acest an ca titular la clujeni, Pîrvulescu s-a dovedit salvatorul celor de la U Cluj care au fost conduşi cu 1-0 de Luceafărul Oradea, dar au revenit şi au învins.

Jucătorul gorjean, crescut de Pandurii  la Centrul de Copii şi Juniori, a marcat atât golul egalării, cât şi cel de-al doilea gol care a adus echipa din Cluj în avantaj. 

U Cluj a câştigat  în faţa celor de la Luceafărul Oradea cu scorul de 3-1, a treia reuşită aparţinând lui Gavra. Graţie celui de-al şaselea succes consecutiv, U Cluj a urcat pe locul secund în Liga a doua.

Antrenorul Bogdan Lobonţ, care azi l-a titularizat pentru prima dată pe Pîrvulescu, are 4 victorii din 4 meciuri ca antrenor al şepcilor roşii.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: