Revin accidentaţii de la Pandurii. Dodoi poate redebuta

Pandurii se va întări pentru meciul cu Daco Getica Bucureşti cu trei titulari care revin după accidentări sau suspendări, Tudoran, Raiciu şi Mihai Cotolan. De asemenea va fi inclus pentru prima dată în lot şi Gabriel Dodoi, care şi-a reluat antrenamentele cu echipa.

George Tudoran, Cristian Raiciu şi Mihai Cotolan au fost marii absenţi din etapa trecută, la meciul cu CS Mioveni. Toţi cei trei revin în lotul pandurilor pentru meciul de sâmbătă cu Daco Getica, dar va reveni după accidentarea din iarnă şi fostul golgheter de la Pandurii, Gabriel Dodoi, reînregimentat de gorjeni până în vară sub formă de împrumut. Dodoi poate redebuta la Pandurii, după ce a plecat în urmă cu mai bine de un an din postura de jucător titular şi golgheter al echipei.

A început de asemenea antrenamentele şi Robert Lică, accidentat şi el de câteva săptămâni. „Începând de luni s-au pregătit cu noi şi cei accidentaţi, Dodoi, Raiciu şi Tudoran. De la caz la caz, unii au perioade mai scurte, dar alţii foarte mari de inactivitate şi de aceea nu ştiu dacă vor fi sută la sută apţi din punct de vedere fizic, dar vom vedea înainte de meci în ce formă vor fi. Important e că au intrat în programul nostru de pregătire. Desigur, va fi mai greu pentru cei care au avut perioade destul de mari de inactivitate, Dodoi a stat pe margine o lună şi ceva. Nu sunt 100% apţi din punct de vedere fizic, dar o să contăm pe ei şi vom vedea dacă îi putem introduce de la început sau vor intra în repriza a doua. Important este să-i ţinem pe picioare şi să ajute echipa”, a spus antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi.

În ceea ce priveşte portarii, Bogoi are de luat o decizie importantă, pentru că Mihai Cotolan revine după o accidentare, dar şi tânărul Alexandru Costache vine după un meci bun la Mioveni, unde a avut intervenţii salvatoare: „Nu ştiu cine va apăra, sâmbătă înainte de meci vom vedea cine apără, până atunci toţi portarii se pregătesc normal şi voi lua atunci decizia referitoare la cine va fi în poarta echipei”.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Daco Getica Bucureşti, din etapa a 24-a a Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 11.00 pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: