ACS va disputa luni meciul cu CSM Focşani

Federaţia Română de Baschet a aprobat amânarea meciului din etapa a şasea a Ligii Naţionale de Baschet masculin dintre ACS Târgu Jiu şi CSM Focşani. Partida se va disputa luni, 11 martie, cu începre de la ora 17:00.

Partida din grupa albastră dintre ACS şi formaţia din Focşani se va disputa luni seara, după ce juniorii din lotul lui Claudiu Alionescu vor reveni de la Sighetul Marmaţiei. Cei cinci jucători ai celor de la ACS au debutat vineri,cu echipa CNTV, la Olimpiada Naţională Şcolară, în cadrul turneului final pe ţară, cu o victorie, scor 69 – 40, cu echipa din Constanţa a Liceului Teoretic Decebal.

În ceea ce priveşte meciul de luni cu CSM Focşani, antrenorul Claudiu Alionescu speră într-o victorie care să aducă echipa sa în obiectiv: „O victorie în meciul cu Focşani, cred eu, că ne va plasa din nou în lupta pentru calificare. Acum avem două victorii în faţa celor de la Rapid şi două în faţa Ciucului, şi astfel meciul de acasă cu Focşani, de fapt cele două meciuri de acasă care mai sunt de disputat se anunţă deosebit de importante.  Şansele depind numai de noi pentru a îndeplini obiectivul, suntem la mâna noastră aşa că avem două victorii avans, mai avem încă două meciuri acasă şi eu cred că dacă vom reuşi să le câştigăm pe amândouă obiectivul va fi îndeplinit sută la sută. Poate doar şi cu un singur meci câştigat”.

Şi luni seara gorjenii de la ACS se bazează pe un public numeros aşa cum au avut la ultimele două meciuri din Sala Sporturilor. „Fac apel pe această cale la publicul numeros şi inimos, care trăieşte pentru baschet la Târgu Jiu, să vină din nou la sală să fie alături e de noi pentru că astfel şi noi vom da totul pe teren”, a fost apelul lui Alionescu către suporterii echipei ACS Târgu Jiu.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: