Duel Cărbunești – Filiași, cu gândul la play-off

Meciul dintre Gilortul Cărbunești și CSO Filiași este programat vineri, 25 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul Cristinel Răducan. Acesta reprezintă și ultima apariție oficială din acest an în fața propriilor suporteri pentru Gilortul care mai are de jucat doar un meci în acest an, dar în deplasare.

Cele două combatante, Gilortul Târgu Cărbunești și CSO Filiași, sunt echipe care au cochetat cu primele poziții ale clasamentului în acest sezon, dar pentru care etapa cu numărul 13 a fost cu ghinion, acestea ieșind foarte șifonate în urma disputelor cu Viitorul Șimian, respectiv CSM Deva.

Ambele formații au pierdut etapa trecută cu același scor, 0-5, meciurile cu vecinele de clasament. În urma acestor eșecuri, Gilortul a coborât pe locul 4, iar Filiași, după opt victorii consecutive, a cedat fotoliul de lider celor de la CSM Deva. Chiar dacă au fost practic umilite de adversari etapa trecută,  cele două echipe sunt, totuși, cu gândul la play-off. Avantaj au oaspeții de la Filiași, care sunt ca și calificați în faza a doua care reunește cele mai bune patru formații din fiecare serie, în timp ce elevii lui Mario Găman au nevoie de un rezultat pozitiv deoarece Jiul și Lupac s-au apropiat la patru puncte de echipa gorjeană și au meciuri facile în etapa din acest weekend.

Pentru meciul de vineri, atât Mario Găman cât și Victor Naicu se confruntă cu probleme de lot dar trecând peste acestea, ambele echipe își doresc victoria. „Prezența unui număr mare de suporteri care să încurajeze echipa, dorința de victorie și determinarea băieților noști reprezintă atuurile Gilortului pentru un succes în fața adversarului de mâine”, au scris cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: