Dumitraşcu şi Berlescu se luptă pentru primăria Berleşti

Actualul primar al comunei Berleşti, Maria Dumitraşcu, îl va înfrunta din nou în alegerile electorale din 2016 pe Iulian Berlescu, candidatul Partidul Naţional Liberal. Maria Dumitraşcu vorbeşte fără teamă de contracandidatul său sperând să aibă parte şi anul viitor de o campanie elegantă. Iulian Berlescu este fost pedelist şi de curând a fost validat de organizaţia Partidului Naţional Liberal ca fiind candidatul lor la Berleşti.

”Nu-mi este frică decât de Dumnezeu”, asta a spus primăriţa din comuna Berleşti după ce PNL a decis ca Iulian Berlescu să intre în competiţia electorală din 2016. Nu ar fi prima confruntare între Dumitraşcu şi Berlescu, acesta din urmă candidând împotriva primăriţei şi de rândul trecut. ”Pe mine nu mă sperie nici un contracandidat. Până acum m-am bătut numai cu bărbaţi şi ar fi al cincilea mandat de primar pentru mine. Eu zic că am făcut ceva, am lăsat ceva în urma mea şi, dacă este să nu mă mai voteze oamenii, sunt mulţumită la gândul că rămâne ceva în urma mea. Celui care va veni nu-i rămâne decât să continue proiectele demarate, altceva nu ar mai prea avea de făcut”, a spus Maria Dumitraşcu, primarul din Berleşti.

Primăriţa spune că speră într-o campanie „finuţă, elegantă, demnă”, mai ales că cei doi contracandidaţi au muncit cot la cot pentru proiectele din comună. ”Nu îmi este teamă absolut deloc, am mai luptat unul împotriva altuia şi în alte campanii, oamenii ne cunosc pe fiecare dintre noi. Sper într-o campanie elegantă, dar mai ales demnă”, a spus primarul Maria Dumitraşcu.

Partidul Naţional Liberal Gorj l-a validat de curând ca şi candidat la Berleşti pe Iulian Berlescu. Contactat telefonic, acesta nu a dorit să comenteze candidatura sa.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: