După 25 de ani, s-a întors în comuna natală și vrea să contribuie la dezvoltarea localității Baia de Fier

Melania Lera este candidatul PNL Gorj la alegerile locale din 9 iunie, în Baia de Fier. Aceasta a revenit la Baia de Fier acum aproape 7 ani, unde a construit împreună cu soțul una dintre pensiunile emblematice din comună, Ograda Bunicilor. Timp de 25 de ani, Melania Lera a locuit in Timișoara.

Duminică, aceasta a fost anunțată, oficial, candidat la primăria Baia de Fier, condusă acum de pesedistul Dumitru Turbaceanu. La ședința de lansare au fost prezenți senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, prefectul Iulian Popescu, președinte interimar al PNL Târgu Jiu, și alți susținători. Alături de aceasta, în imagini apare și consilierul județean Mihail Sergiu Olaru. Între aceștia există o relație de colaborare, dat fiind că au avut de-a lungul timpului acțiuni comune de promovare a turismului și comunității din Baia de Fier, unde și Olaru deține o pensiune, Conacul Olarilor. Melania Lera a spus că "Ne-am adunat aici ca respect pentru comunitatea din care am plecat și am revenit. Avem soluții pentru problemele care există și vreau să aducem Baia de Fier acolo unde o știam noi".

Problemă stringentă a comunității este lipsa apei și delegarea sistemului de alimentare cu apa și canalizare către Aparegio.

Vizualizări: 7,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: