Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

E an electoral, guvernul promite mixul energetic

Vin alegerile, astfel că politicienii promit din nou mixul energetic, așa cum o fac de mai bine de zece ani încoace. Doru Vișan, secretar de stat în Ministerul Energiei, a spus la o conferință pe teme de energie că ministerul analizează posibilitatea realizării unei companii formată din Hidroelectrica și Complexul Energetic Oltenia.

„Cea mai buna combinație, în opinia mea, este cărbune cu hidro, să se realizeze o companie nouă. Statul să răscumpere acțiunile de la Fondul Proprietatea. Această variantă este la minister în analiză, urmează să se dezbată”, a declarat Doru Vișan.

Vișan a mai spus că se are în calcul și promovarea unei scheme de de ajutor de stat pentru CE Oltenia cu luna aprilie, în cadrul unui program de restructurare. “România nu-și poate permite să renunțe la cărbune”, a spus acesta. (A.M.)

Vizualizări: 1,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: