E primar de două luni și e sufocat de sesizări. „A reclamat că s-a furat stația de apă“

Situație incredibilă într-o localitate din Gorj, acolo unde primarul a fost bombardat cu zeci de petiții de către un cetățean nemulțumit, care l-a și reclamat peste tot. Toate acestea s-au întâmplat în numai două luni și, în loc să facă treabă în comună, primarul din Schela, Gabriel Deteșan, răspunde la petiții și dă explicații organelor de control.

Ultima reclamație a fost făcută de cetățeanul nemulțumit chiar acum câteva zile. Reclamantul a pus pe jar autoritățile din Schela, dar și poliția, după ce a sesizat faptul că stația de tratare a apei din Vijoaia a fost furată. ”Pur și simplu acest cetățean a făcut reclamații și sesizări la toate organele statului și m-am trezit la primărie cu controale peste controale. Bineînțeles că toate cele sesizate sunt infirmate, numai că eu trebuie să stau să pierd timp dând explicații organelor de control, în loc să-mi văd de treaba mea și de bunul mers al comunei. Ultima sesizare a fost făcută acum câteva zile în spațiul public, poliția s-a autosesizat și aștept să vină să facă cercetări, să vadă că stația de tratare a apei nu a fost furată și că totul este în regulă. Sper totuși ca cineva la un moment dat să-l amendeze, pentru că pune oamenii din instituțiile statului pe drumuri”, a povestit Gabriel Deteșan.

Asta nu este tot. La primărie sunt înregistrate zeci de petiții în numai două luni. ”Vreau să vă spun că în două luni a făcut peste 40 de petiții la primărie, la care bineînțeles că trebuie să fac răspunsuri. Pandemie fiind, cred că omul stă în casă, nu are ce face și scrie la petiții, face sesizări și, în loc să fac proiecte și alte lucruri, dau răspunsuri. Am înțeles că asta este ocupația dumnealui și făcea asta și cu fostul primar”, a mai spus Gabriel Deteșan. (A.A.)

Vizualizări: 4,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: