E sigur! Eric de Oliveira semnează cu Pandurii!

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a ajuns la o înţelegere cu jucătorul brazilian Eric de Oliveira. Eric revine la Târgu Jiu pentru şase luni, urmând să-şi caute o nouă echipă în străinătate. Ieri, Eric a primi două veşti bune: a venit pe lume băiatul lui Anthony şi s-a înţeles cu Eugen Pîrvulescu, preşedintele Pandurii. Brazilianul va ajunge azi la Târgu Jiu pentru semnarea contractului şi prezentarea oficială.

Eric a fost transferat de la Pandurii la Al Ahli cu 1,2 milioane de euro. El a apucat să joace doar 10 partide pentru că a suferit o accidentare gravă. A reziliat contractul cu arabii şi revine la Pandurii din postura de jucător liber de contract. Potrivit unor surse, salariul lui Eric va fi de 9.000 de euro lunar.

“Eric vine din postura de liber de contract. Eu am discutat cu Eric, el s-a simțit bine aici în cele șase luni cât a jucat pentru noi. În plus chiar el a zis că a câștigat la Târgu Jiu şi 6 luni cât în 6 ani în altă parte. Îl știu bine pe Eric, după ce s-a despărțit de Al Ahli m-a sunat și mi-a spus că „Tati, vin acasă!”. E greu să-l mai întoarcă cineva din drum”, a declarat preşedintele Pandurilor pentru sportingorj.ro.

Pîrvulescu speră că Eric îl va ajuta pe Edi Iordănescu să scoată echipa la liman. „Sunt sigur că Eric nu va dezamăgi. Avem o situație dificilă în clasament şi ne trebuie jucători valoroși. (...) Sigur și tehnicianul echipei noastre, Edi Iordănescu, îl dorește pe Eric de Oliveira, vrea să lucreze cu el și sigur, în proporție de 100%, îl va reinventa pe Eric. E clar că este un jucător de care noi avem mare nevoie”.

Eric va deveni şi imaginea echipei gorjene. “Este și o lovitură de imagine, dar cel mai important e că este un jucător de valoare și care ne poate ajuta. Mă gândesc chiar peste un an la o revânzare a lui Eric. Având în vedere cât este de iubit Eric la Târgu Jiu, ne gândim şi să punem în vânzare tricouri ale lui Eric”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Eric este cotat cu 1,5 milioane de euro şi este foarte posibil ca Pandurii să aibă norocul de a-l vinde a doua oară, la fel de scump.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: