Echipa a doua s-a reunit cu „grupa mică” de la Pandurii

Echipa a doua a clubului Pandurii a revenit de ieri la pregătire, Gabi Zahiu având programat la ora 11:00 primul antrenament al anului. Gorjenii s-au reunit mult mai repede decât alte echipe pentru că au în lot foarte mulţi jucători tineri preluaţi de la grupele de juniori şi este nevoie de o pregătire cu lotul a acestora pentru acomodare. „Ne-am revenit ceva mai devreme pentru că sunt mulţi jucători tineri care au mult de muncă pentru a ajunge la nivelul primei echipe. Am speranţa că prin multă muncă pot dovedi că au valoare şipot face parte din prima echipă”, a explicat antrenorul Gabi Zahiu, precizând că lotul va fi numeros doar în prima parte a pregătirii: „La început vor fi în jur de 30 de jucători, dar după pregătire vor mai rămâne 25”.

Pe lângă jucătorii tineri prezenţi la reunire, cu Pandurii 2 s-au antrenat şi patru jucători de la Pandurii, care nu mai intră în vederea lui Grigoraş la prima echipă, Ilie Iordache, Adrian Iordache, Chibulcutean şi Orac, în total la antrenament fiind prezenţi 34 de jucători.

Preşedintele Martin Golea a anunţat şi staff-ul tehnic care se va ocupa de pregătirea echipei în retur: „Antrenorul principal Gabi Zahiu va fi ajutat de secunzii Dan Staicu şi Nicuşor Bănică în timp ce Ion Liţoiu se va ocupa de centrul de copii şi juniori al echipei. Florin Bejinaru nu va mai face parte din staff-ul echipei urmând să fie la dispoziţia clubului Pandurii”.  Preşedintele Golea a mai precizat că va promova jucători tineri de la grupele de juniori ale clubului Pandurii pentru că cinci din cei care i-a pregătit Pandurii 2 în ultimi ani au ajuns acum la prima echipă:  Avramescu, Pleaşcă, Tataru, Rada şi Voinea.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: