Echipă de Liga 2, scoasă cu poliţia de pe propriul teren

Un caz halucinant s-a întâmplat cu una dintre echipele din Liga 2 care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Dacă cei de la Pandurii, fără bani şi deja retrogradaţi, o duc rău, iată că se poate şi mai rău. Fotbal Comuna Recea, are acum, pe lângă probleme financiare şi cele cu autoritățile locale și cele județene, şi probleme cu antrenamentele, echipa fiind scoasă cu poliţia de pe propriul teren.  

Fotbal Comuna Recea se antrenează în condiții greu de imaginat, care nici măcar în Liga a 4-a nu ar trebui întâlnite. Florin Fabian își pregătește jucătorii pentru salvarea de la retrogradare în baza din satul Săsar, unde zilele trecute i-a fost interzis accesul pe terenul de antrenament, dar și la vestiare. Antrenorul nu a avut ce face și a mutat antrenamentele pe alt teren, tot din cadrul bazei, iar mai apoi pe gazonul principal. Doar că, potrivit Baia Mare Sport, autoritățile locale, din motive mai mult sau mai puțin cunoscute, prin viceprimarul din Recea, Dorin Lucaci, a trimis poliția să dea afară echipa de pe teren, a informat joi liga2.ro.

Viceprimarul din Recea, Dorin Lucaci, a negat cele întâmplate, cu privire la faptul că poliția a fost trimisă să dea afară echipa de pe terenul de antrenament, dar a oferit un răspuns și mai șocant spunând că s-a folosit de organele legii să înștiințeze jucătorii și pe Florin Fabian că trebuie să ceară acordul Consiliului Local Recea.

Scenele de-a dreptul hilare prezintă o realitate tristă a fotbalului românesc. Fotbal Comuna Recea, singura reprezentantă a Maramureșului în primele două ligi din România, trăiește pe marginea prăpastiei, iar dacă nu se va salva de la retrogradare în acest sezon, sunt tot mai slabe șansele să mai supraviețuiască și să nu se desființeze.

Vizualizări: 1,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: