Cu cine va juca echipa lui Mario Găman la baraj

Antrenorul Mario Găman a reușit să își califice echipa la meciul de baraj pentru promovarea în Liga 2. CSO Filiaşi a încheiat acest sezon pe locul al doilea în Seria 6 și va juca astfel la barajul de promovare, adversarul fiind Corona Brașov.  

Gorjeanul Mario Găman şi secundul său Bobi Staicu, ambii foști antrenori la Pandurii Târgu Jiu, la grupele de copii și juniori, au reușit să califice echipa din Filiași la barajul de promovare în Liga 2.

În ultimul meci din campionat, CSO Filiași a fost învinsă de Petrolul Potcoava, cu scorul de 2-1, pierzând locul întâi pe care îl ocupase mai mult timp, chiar în ultima etapă. De pe locul secund, CSO Filiași este calificată la barajul de promovare în eșalonul doi, iar la baraj echipa lui Găman trebuie să treacă, în primul tur, de formaţia Corona Braşov. Primul meci este programat chiar în week-end, pe terenul de la Brașov. „Sâmbătă o să jucăm la Brașov, cu Corona, și sperăm să ne revenim din punct de vedere mental până atunci. Am văzut 4-5 meciuri ale brașovenilor și pot spune că au o echipă bună, dar nu invincibilă. Totul depinde de noi, cât de bine o să ne concentrăm și cât de inspirați o să fim la ora jocului. Putem să ne vedem visul cu ochii, dar trebuie să gestionăm foarte bine lucrurile”, spus Mario Găman pentru Gazeta de Sud.

Datele de disputare ale primului barajului de promovare în Liga 2 sunt 8 mai 2021 – tur și 15 mai 2021 – retur. Meciurile din etapa a doua a barajului de promovare în Liga 2 sunt 22 mai 2021 – tur și 29 mai 2021 – retur. Ca să ajungă în etapa a doua a barajului de promovare CSO Filiași trebuie să treacă de Corona Brașov.

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: