Edi Iordănescu: CFR e în criză de puncte, ca noi

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat într-o conferinţă de presă că meciul cu CFR Cluj, programat duminică, 1 martie, începând cu ora 18,00, pe Stadionul din Cluj Napoca, va fi unul dificil, chiar dacă echipa clujeană nu trece printr-o perioadă bună.

La acest meci vor reveni şi jucătorii suspendaţi, Dan Nistor, Deivydas Matulevicius şi e posibil să fie şi Mihai Răduţ pe teren. "Încercăm să-l recâştigăm şi pe Mihai Răduţ pentru echipă, el este bine din punct de vedere fizic, se antrenează cu echipa, dar încă nu are ritm de joc. Nistor traversează un moment bun şi eu sper să-l ţină pe toată durata returului, este foarte bine din punct de vedere fizic, mental, s-a văzut agresivitatea pe care o are şi disponibilitatea la efort. Începem să recuperăm din ei şi asta este bine. Elton încă nu a intrat în antrenament normal, are un tratament separat, este în perioada de recuperare", a mai spus Edi Iordănescu.

CFR are mari probleme, dar Edi Iordănescu nu subestimează jucătorii echipei. „Ei suferă din punct de vedere cantitativ, dar nu trebuie să ne hazardăm, să-i subestimăm, pentru că din punct de vedere calitativ au soluţii în continuare. Vom întâlni un adversar în criză de puncte, la fel ca şi noi, un adversar care are presiunea rezultatelor. (...) Este o echipă care a terminat turul pe locul 2, are în componenţă jucători care au evoluat în cupe europene şi care au participat la această bună performanţă din tur, locul 2", a precizat tehnicianul.

Antrenorul pandurilor a analizat erorile făcute la meciul cu CSU Craiova. "Încercăm să ne adunăm, am început deja analiza, am făcut-o, am înţeles unde am greşit şi sunt sigur că băieţii conştientizează. Îmi propun să eliminăm greşelile individuale pentru că ocaziile adversarului, atât în meciul cu Dinamo, cât şi în meciul cu Craiova, la cele două goluri pe care le-am primit au avut la bază greşeli de interpretare, greşeli individuale“.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: