Efectul „Colectiv”: Club 4 You din Motru, închis de patron!

Faimoasa discotecă pe care omul de afaceri Mihai Rămescu o are la Motru de ani buni şi pentru care anul trecut a riscat un dosar penal pe motiv că laserul instalat pe ea l-ar fi orbit pe pilotul unui avion va deveni istorie. Patronul clubului respectiv a decis să îşi închidă afacerea, motivul reprezentându-l tragedia produsă la clubul Colectiv din Bucureşti.

Faptul că tinerii încă mor la zile bune după producerea acelei nenorociri l-a determinat pe Rămescu să ia o decizie radicală, el menţionând că nu avea probleme cu respectarea normelor legale în privinţa prevenirii şi stingerii incendiilor. Afacerea devine însă neprofitabilă odată cu noile obligaţii pe care le au patronii unor astfel de spaţii şi, ca urmare, Rămescu are ocazia să devină primul patron din Gorj care îşi închide clubul după cele întâmplate la Bucureşti.

„La cluburi, după noua lege nu aş mai avea voie să las mai mult de 70 de persoane care să intre pe bază de buletin. Până acum intrau 300 şi chiar 400 de persoane care făceau cât de cât profitabilă afacerea şi de aia o mai ţineam. Acest gen de activitate nu m-a interesat niciodată în mod deosebit, iar acum am decis să îl închid. Şi cu fiul meu am discutat şi a fost de acord să închidem clubul. Îmi dă o stare neplăcută să ştiu tinerii acolo. Eu aveam 20 de extinctoare, trei uşi de evacuare, aveam tot ce era cerut de lege, dar nu mai vreau acest gen de activitate. La ce am văzut la televizor că s-a întâmplat la Colectiv şi că tot mor tinerii răniţi acolo am decis să opresc discoteca pentru totdeauna”, declară Mihai Rămescu.

Spaţiul în care s-a aflat discoteca din Motru nu va rămâne însă unul gol de acum încolo, mai ales că este bine poziţionat în centrul oraşului. Omul de afaceri afirmă că va compartimenta fosta discotecă şi o va transforma în spaţii pe care le va închiria. O bancă şi o farmacie s-au arătat deja interesate să îşi înceapă activitatea în clădirea respectivă, tinerii din Motru putând să îşi ia gândul de acum încolo că vor mai putea merge la discoteca lui Rămescu.

club_ramescu_motru

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: