Propuneri pentru înlocuirea lui Ciurel

Schimbarea Guvernului a creat rumoare în Complexul Energetic Oltenia, dar deocamdată doar sindicaliştii vorbesc despre asta. Unii, cum este Gabriel Căldăruşe, refuză să creadă că Ciurel va fi schimbat, iar alţii, cum este Constantin Mitrescu, are şi câteva propuneri de înlocuitor.

Laurenţiu Ciurel declara acum câteva zile la Radio Infinit că, dacă va fi evaluat de profesionişti din energie, nu va fi schimbat, dar dacă va fi evaluat de politic atunci se poate aştepta la acest lucru. Dar, Ciurel fost numit politic la CE Oltenia, nu în baza performanţelor sale. „Ciurel e manager politic cu rezultate dezastruoase, un om cu dosare penale, amendat de Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării pentru discriminarea salariaţilor.  Dacă ar fie evaluat de PSD, ar rămâne“, crede Mitrescu. El spune că ar fi în CEO specialişti care să-i ia locul: Ion Pisc, Marian Motocu sau Constantin Bălăşoiu. „Eu nu vorbesc de partide, mă gândesc că va fi pus un specialist, care nu mai face abuzuri, nu un aventurier cum a fost până acum. Găsiţi şi la bandă unul mai bun decât Ciurel. Bălăşoiu ar face faţă unei asemenea provocări. A dovedit cât a condus CEO, am avut şi o creştere salarială de 3,75%, Pisc de la Rovinari, Motocu. Sunt specialişti care ar putea să facă mult mai multe lucruri bune“, a continuat Mitrescu.

Un alt sindicalist, Gabriel Căldăruşe, agreat de Laurenţiu Ciurel, nu poate lua în calcul demiterea şi vorbeşte despre stabilitatea locurilor de muncă. Tot el vorbea despre stabilitatea locurilor de muncă şi înainte, iar în iunie au fost daţi afară 2.000 de oameni. „E important să fie o stabilitate a CEO. În baza unei analize corecte, nu trebuie să uităm faptul că atunci când s-a înfiinţat această companie s-a dorit să se vândă. Acum cred că pe mulţi a nemulţumit că s-a încăpăţânat această companie să reziste pe piaţă şi să strice jocul“.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: