Eftenoiu dezminte o candidatură la alegerile parlamentare

Mădălin Eftenoiu, supraveghetor la Complexul Energetic Oltenia și Șef Administraţie Contribuabili Mijlocii Bucureşti, dezminte informația lansată luni în presa locală, potrivit căreia ar fi în discuții cu PSD Gorj pentru o candidatură la alegerile parlamentare.

„Nominalizarea mea ca viitor candidat pentru Parlamentul României mă onorează și reprezintă o confirmare a lucrurilor bune făcute în structurile Ministerului Finanțelor Publice, în care am activat în ultimii ani, și în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, din care fac parte de câteva luni. Totuși, o candidatură pentru Parlamentul României nu face parte din proiectele mele, din perioada următoare, și orice speculație pe această temă este lipsită de orice fundament“, a transmis Eftenoiu într-un comunicat de presă.

Acesta speră ca numele lui să nu fie folosit în jocuri politice: „Totodată, dezavuez folosirea numelui meu în diverse jocuri politice, în condițiile în care am stat întotdeauna departe de astfel de mașinațiuni și de cercuri de influență și putere. Nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc celor care, apreciind activitatea mea profesională, au văzut în mine un posibil candidat pentru alegerile parlamentare din acest an și sper să nu-i dezamăgesc nici de-aici înainte“.

De altfel, și președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că nu au existat astfel de discuții.

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: