Elena Carmen Duică, solistă şi dansatoare de la şapte ani

Elena Carmen Duică, născută într-o familie de medici, a ales să facă muzică populară încă de la şase ani reuşind să câştige premii atât în judeţ cât şi în afară. Modelul de viaţă şi de carieră al tinerei este chiar profesoara sa de la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu, Camelia Argint.

Elena Carmen Duică are 13 ani şi face de trei ani muzică populară de performanţă în cadrul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Spune despre muzica populară că a îndrăgit-o încă de când s-a născut pentru că bunica ei îi cânta astfel de cântece pentru a o adormi. „Probabil că şi asta a avut un impact asupra talentului meu. Bunica îmi cânta muzică populară ca să adorm şi îmi plăcea la nebunie”, a declarat Elena Carmen Duică. Pe lângă muzica populară, tânăra practică şi dansurile populare în cadrul ansamblului „Brâuleţul” de la Casa de Cultură din Turceni. „Sunt şi solistă şi dansatoare a ansamblului „Brâuleţul” din Turceni şi majoritatea timpului mi-l petrec la repetiţii fie la dansuri fie la muzică. Nu regret nimic din ceea ce fac pentru că îmi place foarte mult. E visul meu să ajung o solistă consacrată şi sunt conştientă că e nevoie de multe sacrificii”, a mărturisit Elena.

În finală la „Har Show”

Cât despre concursuri, Elena este mai mult decât încântată de premiile obţinute până în prezent şi speră ca pe viitor să fie la fel de bune. „Am luat locul I la concursul „Pe dunghiţa Jiului” din Turceni, locul I la Rovinari, la „Tinere talente” iar acum sunt în finală la „Har Show” la Craiova. Marţi se va alege un singur concurent şi va câştiga marele premiu care constă în mobilă de bucătărie şi aur”, a declarat Elena Carmen Duică.

Dacă ar fi să se caracterizeze în puţine cuvinte, Elena ar spune despre ea că este impulsivă, supărăcioasă dar în acelaşi timp sufletistă, sociabilă şi glumeaţă. „Defectele nu prea mi le cunosc, aş spune că sunt poate prea impulsivă, mă supăr prea repede dar am şi calităţi. Sunt sufletistă, îmi fac prieteni uşor dar sunt poate excesiv de glumeaţă”, a declarat Elena Carmen Duică.

Chiar dacă este convinsă că muzica populară este viitorul ei, Elena spune că se gândeşte totuşi şi la o carieră în medicină având în vedere că toţi membrii familiei lucrează în domeniul sănătăţii. „Acum ştiu că îmi doresc să fac muzică populară toată viaţa dar mai târziu nu se ştie. Mă bate gândul să mă orientez oarecum şi spre medicină mai ales că toată familia mea lucrează în domeniu”, a precizat Elena Carmen Duică.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: