Elev tâlhărit în plină zi

A fost tâlhărit în plină zi de un grup de persoane necunoscute care, după ce l-au bătut bine, i-au furat toţi banii pe care îi avea asupra lui. I s-a întâmplat unui elev al Colegiului Naţional Spiru Haret care se îndrepta spre casă împreună cu un coleg.

Marius Druică este elev în clasa a XII-a la Colegiu Naţional Spiru Haret. Vineri, după ce a terminat orele, a plecat spre casă cu un coleg de şcoală. După ce a coborât din troleibuz şi a intrat pe strada Şişeşti din Cartierul Vădeni, un grup de tineri s-a năpustit asupra lui şi după ce l-au bătut bine i-au luat toţi bani. De teamă, colegul lui de clasă a fugit, însă apoi s-a dus la poliţie să povestească tot ce s-a întâmplat. Tânărul a fost adus cu o ambulanţă la spital, dar nu-şi mai amintea ce i s-a întâmplat. „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi amintesc doar că mă duceam cu un coleg spre casă, iar mai mulţi au venit şi s-au năpustit asupra mea. Atât îmi mai amintesc”.

Mama băiatului a fost anunţată de poliţişti cu privire la ce i s-a întâmplat fiul ei şi a venit într-un suflet la spital. Femeia nu-şi explică situaţia pentru că fiul ei nu avea probleme cu nimeni. „Venea spre casă şi mai mulţi băieţi l-au trântit jos, l-au lovit, l-au bătut, i-au rupta geaca şi hainele de pe el şi i-au luat toţi banii din buzunar. Nu ştiu ce s-a întâmplat, că nu a avut niciodată probleme cu nimeni. Mi-e frică să nu-l fi lovit la cap că nu îşi mai aminteşte nimic şi mă întreabă mereu aceleaşi lucruri. Nu mai eşti sigur să mergi pe stradă liniştit că îţi dă cineva în cap şi te omoară”.

Starea de sănătate a băiatul este una bună, însă are tulburări de memorie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: